De Boer moet ondanks veerkracht Atlanta United buigen in topper

27 juli 2019, 09:47

Frank de Boer heeft met Atlanta United moeten buigen in de MLS-kraker tegen Los Angeles FC. Een doelpuntenregen in een tijdsbestek van twaalf minuten werd de titelverdediger fataal: 4-3.

Atlanta, zelf spelend in de Eastern Conference, trof de koploper van de Western Conference. In de MLS is het zo dat clubs ook één keer spelen tegen clubs uit de andere afdeling. De Boer pakte tot dusver 36 punten met zijn club, Los Angeles had er al 46. Atlanta was dan ook de underdog in de Amerikaanse topper.

De Boer zag zijn ploeg nog voortvarend starten met een snelle voorsprong door Mo Adams. Na een half uur draaide Los Angeles in een klein kwartier de rollen om. Adama Diomande, Diego Rossi, Carlos Vela en Eduard Atuesta brachten de thuisploeg in een zetel.

Niet dat Atlanta zich gewonnen gaf. Nog voor rust tekende Josef Martinez voor de aansluitingstreffer en was de hoop van Atlanta weer springlevend toen Eddie Segura vroeg in de tweede helft een eigen doelpunt maakte. Maar daar bleef het bij en moet Atlanta de koppositie laten aan Philadelphia Union, dat drie punten meer heeft.

Player Special bij TOTO: win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen