Real Madrid bikkelhard onderuit tegen Atlético: 3-7

27 juli 2019, 09:01

Real Madrid heeft een zeer pijnlijke nederlaag geleden tegen Atlético Madrid. Op de International Champions Cup ging de ploeg van Zinedine Zidane vannacht (Nederlandse tijd) met 3-7 (!) onderuit tegen de stadsgenoot, waar Diego Costa - hij scoorde vier keer - in de tweede helft van het veld werd gestuurd. Ook Dani Carvajal kreeg een rode kaart.

De Madrileense clubs verschenen met hun grootste sterren aan de aftrap. Eden Hazard startte bij Real, net als Sergio Ramos, Luka Modric en Toni Kroos. Aan de zijde van Atlético begonnen onder meer Joao Felix, Kieran Trippier en Koke. Atleti gooide meteen alle remmen los en stuurde de rivaal van het kastje naar de muur. Het resulteerde in maar liefst vijf doelpunten: drie van Diego Costa en ook Felix en Angel Correa deelden mee in de feestvreugde.

Pas na de 6-0 van Costa deed Real Madrid iets terug via Nacho. De frustratie bij de Koninklijke kwam eruit toen Costa een overtreding maakte op Carvajal. De twee kregen het met elkaar aan de stok en moesten een klein half uur voor het einde beiden inrukken. Tien tegen tien scoorde Vitolo de zevende voor Atlético en maakten Karim Benzema en Javier Hernandez de stand iets dragelijker voor Real.

Wint PSV in reguliere speeltijd de Johan Cruijff Schaal? Win ruim drie keer je inzet bij TOTO!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen