Kramer hoopt op hernieuwde samenwerking met ADO Den Haag

Kramer hoopt op hernieuwde samenwerking met ADO Den Haag

26 juli 2019 – Michiel Kramer keert graag terug naar ADO Den Haag, mits de club een hernieuwde samenwerking ook ziet zitten. De clubloze spits is op proef en speelde vrijdag een kwartier mee in de oefenwedstrijd tegen OH Leuven (1-1). "Als het van twee kanten bevalt, zou het mooi zal als ik weer in het ADO-shirt speel", geeft Kramer aan."We zien hoe het verder gaat. In eerste instantie gaat het om trainen. Daarin probeer ik zo goed mogelijk mijn dingetje te doen", geeft de dertigjarige spits aan in gesprek met FOX Sports. "Ik heb warme gevoelens bij de club. Ik heb hier een goede periode gehad en heb altijd contact gehouden met mensen binnen de club en sommige spelers."

ADO Den Haag: streep door Zirkzee, Kramer serieuze optie

Kramer dook afgelopen winter op bij FC Utrecht, waar hij het seizoen afmaakte. Sindsdien was de Rotterdammer even van de radar. "Ik was meer papa dan voetballer. Ik heb lekker met het gezin dingen gedaan en mezelf fit gehouden. Nu sta ik hier. Ik vind het spelletje nog steeds te leuk om te zeggen dat ik ermee stop."

Denk je dat Sam Lammers scoort en PSV in reguliere speeltijd de Johan Cruijff Schaal wint? Zet in bij TOTO en win tot 6,40 je inzet!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020