ADO Den Haag: streep door Zirkzee, Kramer serieuze optie

ADO Den Haag: streep door Zirkzee, Kramer serieuze optie

26 juli 2019 – ADO Den Haag heeft een streep gezet door Joshua Zirkzee. De talentvolle spits van Bayern München werd in verband gebracht met de Residentieclub. Mogelijk dat ADO er met Michiel Kramer wel een spits bij krijgt. De clubloze speler hoopt een contract te verdienen en deed vrijdag een kwartier mee in de oefenwedstrijd tegen OH Leuven (1-1).Alfons Groenendijk is over de achttienjarige Zirkzee duidelijk. "Dat is een gepasseerd station, dat gaat niet gebeuren", zegt de trainer van ADO tegen FOX Sports. Groenendijk is een stuk optimistischer over Kramer. "We kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kennen zijn kwaliteiten. Michiel is zeker een optie voor ons. Op de training hebben we wel gezien dat hij van waarde kan zijn voor ons."

Tegen Leuven was Nasser El Khayati de meest opvallende afwezige. Dit vanwege een transfer - naar vermoedelijk Qatar SC - die wel of niet doorgaat. "Dat is allemaal bekend bij de club. Hij is met zijn hoofd niet met de volle honderd procent bij ADO. Dan heeft het ook geen zin om dit soort wedstrijden te spelen. Dit hebben we in overleg gedaan", aldus Groenendijk.

Denk je dat Sam Lammers scoort en PSV in reguliere speeltijd de Johan Cruijff Schaal wint? Zet in bij TOTO en win tot 6,40 je inzet!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020