'Sevilla meldt zich bij PSV om Bergwijn over te nemen'

26 juli 2019, 12:20

Sevilla heeft zich bij PSV gemeld om te praten over de verkoop van Steven Bergwijn, dat melden Voetbal International en De Telegraaf. De Spanjaarden hebben echter nog geen bod uitgebracht op de 21-jarige buitenspeler en dus wacht PSV rustig af.

De belangstelling van Sevilla voor Bergwijn was al langer bekend. De club is bezig met een flinke renovatie van de selectie en legde eerder al onder meer Luuk de Jong en Nemanja Gudelj vast. Bergwijn moet de volgende grote aankoop worden. Vorig seizoen eindigde de club op de zesde plaats in La Liga en dit seizoen wil het onder de nieuwe trainer Julen Lopetegui en technisch directeur Monchi meedoen om de Champions League-plaatsen.

Een officieel bod op Bergwijn heeft PSV dus nog niet ontvangen, maar eerder liet de club al doorschemeren dat de hoofdprijs voor hem moeten worden betaald. PSV zou naar verluidt zo'n veertig miljoen euro willen ontvangen, terwijl Sevilla mikt op een bedrag dat rond de dertig miljoen ligt. Eerder toonde ook Ajax interesse in Bergwijn, maar de Amsterdammers zullen pas actie ondernemen als Hakim Ziyech of David Neres vertrekt.

Lees ook: 'Sevilla wil dertig miljoen betalen voor Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen