Bedrijvig FC Emmen zoekt nog naar nieuwe centrale verdediger

Bedrijvig FC Emmen zoekt nog naar nieuwe centrale verdediger

26 juli 2019 – FC Emmen was de laatste weken zeer actief op de transfermarkt en de club is nog niet klaar, als het aan trainer Dick Lukkien ligt. De Drentse club hoopt in het restant van de transferperiode namelijk nog een centrale verdediger aan de selectie toe te voegen, omdat de spoeling op die positie wat dun is."Alleen al qua kwantiteit kunnen we nog goed een centrale verdediger gebruiken", zegt Lukkien tegen het Dagblad van het Noorden na de gewonnen oefenwedstrijd tegen het Griekse OFI Kreta (3-0). Voor de positie centraal achterin werd eerder Leon Sopic gehaald. "Maar hij is nog jong, dus daar kunnen we nog niet op bouwen." Momenteel lijken Keziah Veendorp en Nick Bakker het centrale duo te gaan vormen.

Volgende week zaterdag opent FC Emmen het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Ook dit seizoen zal handhaving de eerste doelstelling zijn. "Het lijkt erop dat we er redelijk goed op staan", zegt Lukkien. Ondanks zijn vertrouwen is hij ook nog steeds kritisch op zijn ploeg. "Onze spelideeën zijn goed, maar we zijn af en toe nog wel te slordig. En je weet bij ons: als we een bal verliezen, moeten er daarna ook elf man meedoen. Dat is echt een verbeterpunt."

Bekijk hier het volledige transferoverzicht met alle spelers die FC Emmen deze zomerse transferperiode binnenhaalde en verkocht.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020