Gisteren gemist: Fer naar Feyenoord, AZ en FC Utrecht gelijk

26 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 25 juli.

Feyenoord haalt Leroy Fer definitief terug naar De Kuip

Leroy Fer keert definitief terug naar Feyenoord. De club uit Rotterdam maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de 29-jarige middenvelder zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor één seizoen. In de overeenkomst is de optie opgenomen om de samenwerking met een extra jaar te verlengen.

Tegenvallend AZ speelt thuis gelijk tegen BK Häcken

AZ heeft in een tegenvallend duel met 0-0 gelijkgespeeld tegen het Zweedse BK Häcken. De ploeg van nieuwbakken trainer Arne Slot creëerde in eigen huis simpelweg te weinig om het de gasten echt lastig te kunnen maken. Daardoor wordt volgende week in Zweden bepaald welke ploeg zich kwalificeert voor de derde voorronde van de Europa League.

FC Utrecht speelt in eigen huis onfortuinlijk gelijk tegen Zrinjski

FC Utrecht heeft het eerste duel in de tweede voorronde van de Europa League tegen het Bosnische FK Zrinjski Mostar met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg uit de Domstad kwam voor rust totaal tegen de verhouding in op achterstand. Na een uur spelen maakte Gyrano Kerk de gelijkmaker. Utrecht leek daarna door te gaan drukken, maar scoorde enigszins onfortuinlijk niet meer.

Roma-icoon De Rossi vervolgt loopbaan bij Boca Juniors

Daniele De Rossi heeft zich op 36-jarige leeftijd verbonden aan Boca Juniors. Het is pas de tweede club van de doorgewinterde middenvelder, die achttien seizoenen speler van AS Roma is geweest. De Rossi had zijn loopbaan bij talloze clubs kunnen voortzetten, maar kiest in de nadagen van zijn carrière voor een Argentijns avontuur.

Mechelen neemt maatregelen tegen rebellerende Verrips

KV Mechelen heeft donderdag via de officiële kanalen bekendgemaakt maatregelen te zullen nemen tegen Michael Verrips. De 22-jarige Nederlandse doelman probeert een breuk te forceren en komt al enige tijd niet meer opdagen op de training. Onlangs stuurde Verrips de Belgische club een aangetekende brief om zijn contract te beëindigen.

Video: Özil in Londen overvallen, Kolasinac grijpt in

Mesut Özil is samen met teamgenoot Sead Kolasinac donderdag in Londen slachtoffer geworden van een gewapende overval. De spelers waren onderweg in een Mercedes toen zij werden aangevallen. Arsenal bevestigt aan de BBC dat de twee spelers zijn geattaqueerd. Zowel Özil als Kolasinac is niet gewond geraakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen