Van den Brom: "Het was een theaterstuk wat ze opvoerden"

25 juli 2019, 23:35

John van den Brom is ervan overtuigd dat FC Utrecht volgende week ten koste van Zrinjski Mostar de volgende voorronde van de Europa League kan bereiken. De Domstedelingen kwamen donderdagavond ondanks een legio aan kansen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Bosnische tegenstander. Met name in het laatste halfuur had Utrecht de wedstrijd compleet onder controle.

Dat was ook de fase waarin de spelers van Zrinjski Mostar vaak naar de grond gingen. Dat viel Van den Brom ook op. "Zij vielen bij bosjes om. Het was een theaterstuk wat ze opvoerden. Vervelend om naar te kijken. Dat weet je, daar moeten we volgende week goed op inspelen", blikt de trainer in gesprek met FOX Sports alvast vooruit op de wedstrijd in Bosnië-Herzegovina.

FC Utrecht kreeg via onder meer Justin Lonwijk en Nick Venema enorme kansen. "Ik denk dat we meer dan genoeg kansen hebben gehad om de wedstrijd in ons voordeel te kunnen beslissen. In de eerste helft speelden we in een veel te laag tempo waardoor de tegenstander in het spel kwam en kon doen en laten wat het wilde. We kregen niet écht druk erop. De omstandigheden waren moeilijk, maar daarover hoeven we niet te klagen. Ik geloof er ook niet in, want als je ziet hoe we de tweede helft wél het tempo verhogen en kansen creëren, dan zie je dat we fysiek ook nog eens sterker waren. Het is jammer dat we niet gewonnen hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen