Fer heeft 'enorm goed gevoel' bij Feyenoord: "Mijn focus ligt hier"

25 juli 2019, 16:31

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Leroy Fer zich officieel speler van Feyenoord mag noemen. De 29-jarige middenvelder traint al een tijdje mee bij de Rotterdammers en praat met de club over een contract. "Ja, er zijn ook andere clubs die interesse in me hebben. Maar ik heb een enorm goed gevoel bij Feyenoord", aldus Fer tegenover het Algemeen Dagblad

"Ik ben happy bij deze club, waar ik alle tijd krijg om weer helemaal fit te worden en waar de technische staf een duidelijk plan met me heeft. Mijn focus ligt hier", maakt Fer zijn intenties duidelijk. De middenvelder deed woensdag in de oefenwedstrijd tegen Angers (2-2) een helft mee bij Feyenoord. Eerder kreeg hij ook 45 minuten speeltijd tegen Karlsruher (1-0).

"Ik heb nu twee keer 45 minuten gespeeld en ik moet zeggen dat het redelijk goed gaat", vindt de oud-speler van FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City. "De komende weken ga ik mijn stinkende best doen om mijn fitheid weer helemaal bij te spijkeren, zodat ik snel weer op mijn oude niveau zit."

Lees ookFer mag steeds meer gaan hopen op contract bij Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen