Arsenal troeft Tottenham Hotspur af en presenteert Ceballos

25 juli 2019, 16:01   Bijgewerkt: 25 juli 2019, 17:38

De eerste grote zomeraanwinst is een feit voor Arsenal. De club is er in geslaagd om Dani Ceballos op huurbasis over te nemen van Real Madrid. Er is geen sprake van een optie tot koop. De 22-jarige middenvelder sluit per direct aan bij de selectie van manager Unai Emery.

Ceballos is een van de grootste Spaanse talenten een maakte drie seizoenen geleden grote indruk in het shirt van Real Betis. Real Madrid sloeg toe en haalde hem in de zomer van 2017 naar de Spaanse hoofdstad. Hij stond afgelopen seizoen dertien keer in de basis bij De Koninklijke, waar hij voor zes jaar had getekend. De middenvelder is A-international van Spanje en liet afgelopen zomer op het EK Onder-21 zien wat hij in huis heeft. Hij droeg de aanvoerdersband bij Jong Spanje en werd Europees kampioen met het land.

De 22-jarige spelmaker gaat nu proberen om bij Arsenal echt door te breken in het internationale topvoetbal. Ceballos is de eerste grote aanwinst van Arsenal, dat eerder de jonge buitenspeler Gabriel Martinelli vastlegde. Saillant is dat ook Tottenham Hotspur in de race was voor de middenvelder, die dus voor Arsenal heeft gekozen. Naar verluidt had Emery, de Spaanse coach van Arsenal, daar een groot aandeel in.

Ceballos krijgt bij Arsenal rugnummer acht. Dat nummer was vorig jaar nog in het bezit van Aaron Ramsey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen