Lindgren genoot van Ajax: "Wat een voetbal speelde de ploeg"

25 juli 2019, 10:15

Rasmus Lindgren (op archiefbeeld) is trots op Ajax. De verdediger die vanavond (donderdag) met BK Häcken tegen AZ speelt in de Europa League-voorronde, vond het spel en de prestaties van zijn oude club en prestaties prachtig om te zien.

Lindgren speelde tussen 2004 en 2011 in twee periodes voor Ajax en heeft het afgelopen seizoen op de voet gevolgd. "Een jaar om nooit te vergeten", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik heb het seizoen als een hele fanatieke supporter beleefd. Ik heb zoveel Champions League-wedstrijden thuis voor de buis gezien. Wat een voetbal speelde die ploeg! Het was fantastisch om et zien dat Ajax moeiteloos met de besten van Europa mee kon."

Ajax haalde de halve finale van de Champions League en dat heeft ook in Zweden voor enthousiasme gezorgd, zegt de 34-jarige Lindgren. "De club is het afgelopen jaar heel populair geworden in Zweden. Het is voor mij als oud-speler mooi om te zien dat jonge Zweedse voetballertjes zich vereenzelvigen met Ajax. Hun droom om profvoetballer te worden kwam ineens een stuk dichterbij. Zoals Ajax ook het onmogelijke presteerde door Juventus en Real Madrid te verslaan. En dat voor het oog van de hele wereld."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen