Van 't Schip over nieuwe club Janssen: "Kan goed uitpakken"

25 juli 2019, 09:05

Enigszins verrassend is het wel dat Vincent Janssen ervoor heeft gekozen om aan de slag te gaan in Mexico, waar hij dinsdag voor vijf jaar tekende bij Monterrey. John van 't Schip, die als trainer werkte in Mexico, denkt dat het goed kan uitpakken.

Van 't Schip was trainer van Chivas Guadalajara en weet wat Janssen kan verwachten in Mexico. "In maart was ik weer even terug in Mexico en ben ik ook in Monterrey geweest. De club heeft een fraai trainingscomplex en een schitterend stadion aan de rand van de stad, dus wat dat betreft heeft Vincent een mooie keuze gemaakt. Het leven in Mexico is goed, zeker als je als voetballer goed presteert", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

De coach verwacht dat Janssen aan de bak zal moeten. "Monterrey behoort met Chivas, Club América en Tigres tot de vier toonaangevende clubs in Mexico. De stadsderby tussen Monterrey en Tigres is echt een enorme belevenis, daar gaat Vincent nog wel van opkijken. Mexico is qua voetbalcultuur te vergelijken met Italië of Spanje, maar qua sfeer in de stadions en media-aandacht is alles zelfs nog wel een stuk extremer. Financieel gezien zal de stap naar Monterrey voor hem zeker niet onaantrekkelijk zijn, maar ik denk dat het sportief ook goed kan uitpakken. Hij zal alleen eerst veel moeten gaan spelen, want dat is de afgelopen twee jaar natuurlijk wel een probleem geweest." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen