Feyenoord gelijk tegen Angers, hoofdrollen voor Berghuis en Fer

24 juli 2019, 22:10

Feyenoord heeft het blazoen in de voorbereiding ietwat opgepoetst. De Rotterdammers boekten woensdagavond een gelijkspel tegen Angers (2-2). Hoewel Feyenoord niet won, kon Jaap Stam tevreden zijn over het vertoonde spel van zijn ploeg. Een hoofdrol was er voor Steven Berghuis, maar ook voor Leroy Fer. De middenvelder is bij Feyenoord om fit te worden en liet als basisspeler een goede indruk achter.

Een week geleden zakte het elftal van Stam tegen Panathinaikos lelijk door het ijs, nu voetbalde Feyenoord een stuk verzorgder. Beide doelpunten waren daar een goed voorbeeld van. De 1-0 leidde Sam Larsson in. Met een dribbel liet de Zweed meerdere tegenstander achter zich en bediende hij Berghuis. Het tweede Rotterdamse doelpunt initieerde Orkun Kokcü. Hij hield in de zestien geweldig het overzicht en bediende Berghuis voor zijn tweede treffer van de avond.

Fer mag steeds meer gaan hopen op contract bij Feyenoord

Beide keren gaf Feyenoord de voorsprong weg. Berghuis ging flink in de fout met een te hoge terugspeelbal op Kenneth Vermeer. De doelman moest de bal wel met zijn handen pakken en daarmee een indirecte vrije trap in het eigen strafschopgebied weggeven. Dat buitenkansje schoten de Fransen via de heup van Berghuis binnen.

Het tweede doelpunt van Angers liet zien dat het in de defensie van Feyenoord nog geen koek en ei is. Bij een snelle uitbraak werden de verdedigers verrast en was Angelo Fulgini het eindstation. In het restant ging Feyenoord nog wel op zoek naar de winnende treffer, met onder meer de debuterende Luciano Narsingh als invaller. Dylan Vente kwam nog het dichtste bij, maar de spits raakte de paal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen