Van den Brom: "Geen tegentreffer incasseren ook belangrijk"

24 juli 2019, 20:14

FC Utrecht waakt donderdag tegen Zrinjski Mostar voor de hitte én de omschakeling van de Bosnische opponent. "We trainen vandaag laat op de middag. Zo kunnen we alvast wennen aan de warmte in het stadion die er morgen ook zal zijn", zei John van den Brom op de persconferentie in aanloop naar het eerste duel in de voorronde van de Europa League.

Van den Brom waarschuwt Utrecht voor de counter. "Daar zijn ze hartstikke gevaarlijk in. Je moet niet die trechter in lopen. Je moet je niet uit de tent laten lokken. Dat hebben we ook aangegeven tijdens de voorbespreking, die we gisteren al hielden", citeert het clubkanaal van Utrecht hun trainer. "Het is zaak dat we de positieve flow vasthouden. Ik ben er blij mee dat we eerst thuis spelen. Je kunt dan direct de toon zetten. Maar daarmee zeg ik niet dat we alleen maar gaan aanvallen. Geen tegentreffer incasseren is ook belangrijk."

Utrecht beschikt niet Adrian Dalmau, Issah Abass, Joris van Overeem, Othmane Boussaid en Jean-Christophe Bahebeck. "Maar ik kijk graag naar de spelers die er wél zijn. Die zijn er klaar voor een goede pot neer te zetten", aldus Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen