Letschert maakt transfer van Sassuolo naar Hamburger SV

24 juli 2019, 16:25

Timo Letschert heeft zijn toekomst verbonden aan Hamburger SV. De 26-jarige verdediger komt over van Sassuolo, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan FC Utrecht. Letschert tekende voor vier seizoenen. "Ik voel dat dit de juiste stap is in mijn carrière", reageert de mandekker, die ook speelde voor FC Groningen en Roda JC.

Voordat Letschert zijn krabbel zette, sprak hij ook met Rick van Drongelen over HSV. "Hij was erg te spreken. Dat hielp mij", zegt Letschert op het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever. HSV hoopt met Letschert ervaring toe te voegen aan het elftal, dat ook komend seizoen in de 2. Bundesliga acteert. "Hij is fit en wil altijd winnen. Zulke karakters hebben we nodig in onze ploeg, vooral achterin", aldus technisch directeur Jonas Boldt.

Door zijn succesvolle eerste periode bij Utrecht verdiende Letschert drie jaar geleden een transfer naar Sassuolo. Voor de Serie A-club speelde hij slechts negentien keer. Omdat er weinig perspectief was, keerde Letschert afgelopen seizoen op huurbasis terug in de Domstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen