FC Den Bosch komt volgende week met voorstel richting Jordania

24 juli 2019, 15:53

FC Den Bosch komt volgende week met een voorstel richting Kakhi Jordania. Daarmee hoopt de club alsnog op goede wijze uit elkaar te gaan. Dat schrijft Den Bosch in een verklaring. Dit voorstel en de besprekingen staan los van de rechtszaak, die woensdag diende en waarover de rechter uiterlijk volgende week uitspraak doet.

Jordania sleepte Den Bosch voor de rechter nadat de overname werd afgekeurd. De Georgiër wil beslag leggen op een deel van de bezittingen van Den Bosch. Als Jordania gelijk krijgt, vreest de Eerste Divisie-club acute liquiditeitsproblemen. Volgens de advocaat van Den Bosch zou dit zelfs tot een faillissement kunnen leiden.

Soap duurt voort: FC Den Bosch wil geld van Jordania

In de verklaring benadrukt Den Bosch dat het hard werkt aan een plan B. Dat moet ervoor dat er een goede basis ligt om komende seizoenen vooruit te kunnen. Dit plan moet Den Bosch vóór 26 augustus realiseren, omdat dan een sluitende begroting naar de licentiecommissie van de KNVB moet. Een mogelijk beslag kan de plannen van Den Bosch bemoeilijken. Tot aan de uitspraak van de rechter kan Den Bosch de ideeën nog niet prijsgeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen