Atlético probeert registratie Griezmann te blokkeren

24 juli 2019, 14:47   Bijgewerkt: 24 juli 2019, 15:51

Atlético Madrid wil voorkomen dat Antoine Griezmann wedstrijden gaat spelen voor FC Barcelona. De Madrilaanse club heeft La Liga gevraagd om de registratie van de Franse aanvaller als speler van Barça te blokkeren. Dit doet Atlético omdat het van mening is dat het 80 miljoen euro meer moet krijgen van de competitiegenoot voor de transfer van Griezmann.

Barcelona nam Griezmann over van Atlético nadat op 1 juli de gelimiteerde transfersom van 200 miljoen euro naar 120 miljoen euro was gezakt. Volgens de Madrileense club hebben Barça en Griezmann in mei al een akkoord bereikt over de overgang, waardoor Los Colchoneros eigenlijk het volle pond hadden moeten ontvangen. Nadat de Spaans kampioen de komst van de Fransman wereldkundig maakte, kondigde Atlético meteen aan stappen te zullen ondernemen om ook de resterende 80 miljoen euro te ontvangen.

Tegen Onda Cero bevestigt Javier Tebas, voorzitter van La Liga, dat Atlético probeert de registratie van Griezmann te blokkeren. "Atlético heeft ons geschreven en zijn twijfels geuit of wij de registratie van Griezmann naar FC Barcelona moeten toestaan", aldus Tebas, die benadrukt dat niet La Liga maar andere bevoegde instanties hierover zullen oordelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen