SC Cambuur handelt snel en pikt Oratmangoen op bij NEC

24 juli 2019, 13:40

SC Cambuur heeft snel gereageerd op het vertrek van Nigel Robertha, die de overstap maakt naar Levski Sofia. De Leeuwarders melden woensdagmiddag dat Ragnar Oratmangoen overkomt van NEC. Omdat de 21-jarige aanvaller in Nijmegen geen perspectief op speeltijd had, mocht hij ondanks een doorlopend contract gratis vertrekken.

Als Oratmangoen de medische keuring doorstaat, ondertekent hij een tweejarig contract in Leeuwarden. In de verbintenis is de optie voor een extra jaar opgenomen. De aanvaller debuteerde nooit in de hoofdmacht van NEC en werd de voorbije twee jaar verhuurd aan TOP Oss. Afgelopen seizoen was hij in de Eerste Divisie bij negen doelpunten betrokken.

"Ragnar heeft bij N.E.C. en TOP Oss laten zien dat het een groot talent is en dat hij bovendien enorm veelzijdig is. Hij kan fungeren als spits, rechtsbuiten of aanvallend op het middenveld. Dat opgeteld bij zijn karakter maakt dat wij heel blij zijn dat we hem er bij hebben", reageert technisch manager Foeke Booy op de komst van Oratmangoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen