Nieuwe doelman FC Emmen breekt neus tijdens oefenwedstrijd

29 juli 2019, 17:57

Matthias Hamrol heeft dinsdag tijdens een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn neus gebroken. Dat maakt FC Emmen woensdag wereldkundig. In het met 2-3 gewonnen vriendschappelijke duel kwam de nieuwe goalie van de Emmenaren na zeventig minuten in botsing met Martijn Berden, waarna hij de strijd moest staken.

Hoe lang Hamrol uit de roulatie is, meldt Emmen niet. Dick Lukkien hoopt snel weer over de doelman te kunnen beschikken. Donderdag tegen OFI Kreta zal Dennis Telgenkamp hoogstwaarschijnlijk op doel staan. "Ik verwacht dat zijn neus gezet moet worden. En dan maar hopen dat er snel een masker voor hem is, zodat hij weer kan trainen en spelen. Donderdag zal wel te vroeg dag zijn", aldus de trainer tegen RTV Drenthe.

Emmen won het oefenduel met Go Ahead Eagles door doelpunten van Nikolai Laursen, Michael de Leeuw en Leon Sopic. In de voorbereiding zijn de Emmenaren nog altijd ongeslagen. Drie amateurteams werden verslagen en tegen PEC Zwolle (1-1), Almere City (1-1) en FC Groningen (2-2) werd gelijkgespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen