Spoorboekje: AZ en FC Utrecht beginnen aan Europees avontuur

25 juli 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 25 juli.

Specials

FC Utrecht - Zrinjski Mostar (18.30 uur)

In een snikhete Galgenwaard begint vanavond het Europese avontuur voor FC Utrecht. De Domstedelingen spelen in de tweede voorronde van de Europa League tegen het relatief onbekende Zrinjski Mostar uit Bosnië-Herzegovina. Heeft trainer John van den Brom zijn team op tijd klaar gestoomd om direct goed aan het seizoen te beginnen?

AZ - BK Häcken (20.30 uur)

Ook voor AZ begint het echte werk vanavond. Met Arne Slot als nieuwe hoofdtrainer hopen de Alkmaarders niet op een herhaling van vorig jaar, toen AZ zich in de kwalificatieronde blameerde tegen Kairat. Tegen PAOK Saloniki (1-0), Club Brugge (5-2) en RSC Anderlecht (2-0) heeft de Eredivisionist in de voorbereiding bewezen klaar te zijn zich te revancheren voor vorig jaar.

Tottenham Hotspur - Manchester United (13.30 uur)

Een fraai Engels affiche in de strijd om de International Champions Cup. Tottenham Hotspur won onlangs met 2-3 van Juventus en Manchester United zegevierde met 1-0 tegen Internazionale. De Engelse grootmachten zijn goed aan het oefentoernooi begonnen en kruisen vanmiddag de degens in het Chinese Shanghai.

Voetbal op tv

17.30 uur: Fenerbahçe - Hertha BSC, FOX Sports 4, live verslag van het oefenduel

18.30 uur: FC Utrecht - Zrinjski Mostar, Veronica, live verslag van het Europa League-kwalificatieduel

20.30 uur: AZ - BK Häcken, Veronica, live verslag van het Europa League-kwalificatieduel

02.30 uur: Gremio - Libertad, FOX Sports 4, live verslag van het Copa Libertadores-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen