Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi komt goed weg: één duel schorsing en kleine geldboete

Messi komt goed weg: één duel schorsing en kleine geldboete

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juli 2019 – De Zuid-Amerikaanse voetbalbond heeft Lionel Messi voor slechts één wedstrijd geschorst wegens zijn rode kaart tijdens de troostfinale van de Copa América en zijn uitlatingen gedurende het toernooi. Ook moet de sterspeler van de Argentijnen een relatief kleine geldboete betalen van omgerekend bijna 1.500 euro.

Messi werd tijdens de troostfinale van het Zuid-Amerikaans kampioenschap van het veld gestuurd na een aanvaring met Gary Medel. De aanvaller van FC Barcelona leek niet veel verkeerd te doen, maar kreeg net als de Chileen een directe rode kaart. Argentinië won ondanks het wegsturen van Messi alsnog met 2-1 van Chili.

Na de verloren halve finale tegen Brazilië en de gewonnen troostfinale liet Messi zich behoorlijk negatief uit over het scheidsrechterskorps en de organisatie van het toernooi. "Ik wil geen deel uitmaken van deze corruptie. Het is wel duidelijk dat ze ons niet in de finale wilden hebben en dat Brazilië voorbestemd is om het toernooi te winnen", zei hij.

De Zuid-Amerikaanse voetbalbond noemde de uitlatingen 'onacceptabel', maar heeft Messi nochtans vrij mild gestraft. Door de schorsing mist Messi de eerstvolgende WK-kwalificatiewedstrijd van Argentinië. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd