FC Basel-coach: "Lukte ons niet meer om de bal vast te houden"

24 juli 2019, 09:41

Marcel Koller baalt flink dat het FC Basel dinsdag niet lukte om de 1-2 voorsprong vast te houden tegen PSV. Door een laat doelpunt van Omar Alderete leek de Zwitserse ploeg zich een geweldige uitgangspositie voor de return te verschaffen, maar de overwinning ging alsnog naar de thuisploeg. Sam Lammers zorgde vlak voor tijd voor de gelijkmaker en in blessuretijd tekende Donyell Malen voor de 3-2.

PSV had FC Basel in de laatste fase van de wedstrijd volledig in de tang, concludeert ook Koller. "Het lukte ons niet meer om de bal vast te houden in de slotfase, we werden tot ver op de eigen helft teruggedrongen en dan kan PSV altijd gevaarlijk worden", aldus de coach via de clubkanalen. Koller hoopt dat het in het St. Jakob-Park van Basel net zo gaat kolken als in het Philips Stadion. "In de returnwedstrijd zal de sfeer cruciaal zijn. Ik hoop dat we het stadion volledig kunnen vullen."

De returnwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League zal volgende week dinsdag worden gespeeld. De winnaar van het tweeluik treft in de volgende kwalificatieronde het Oostenrijkse LASK Linz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen