Asensio loopt ogenschijnlijk ernstige knieblessure op

Asensio loopt ogenschijnlijk ernstige knieblessure op

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 juli 2019 – Real Madrid lijkt voorlopig geen beroep te kunnen doen op Marco Asensio. De 23-jarige aanvaller viel in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) tijdens een oefenduel met Arsenal (2-2, Real won na penalty's) een ogenschijnlijk ernstige knieblessure op. Gevreesd wordt dat de Spanjaard maanden uit de roulatie is.

Halverwege de tweede helft ging Asensio naar de grond na een ogenschijnlijk onschuldig duel met Pierre-Emerick Aubameyang. Meteen werd duidelijk dat Spanjaard veel pijn had. Nadat hij even op het veld was verzorgd, werd Asensio per brancard van het veld gedragen. Vlak daarvoor had hij nog de 2-2 gemaakt.

Zinédine Zidane bevestigt tegenover Spaanse media dat wordt gevreesd voor een ernstige knieblessure. "We maken ons zorgen", aldus de trainer van de Koninklijke. "Hij is meteen naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek en het ziet er slecht uit. Dit is een klap voor ons."

Reacties

gerelateerd