Opluchting bij matchwinner Malen: "Iedereen was kapot"

23 juli 2019, 22:48

Wat een enorme domper leek te worden, eindigde uiteindelijk toch in een overwinning voor PSV. De ploeg kwam tegen FC Basel met 1-2 achter, maar won door twee late goals alsnog met 3-2. Donyell Malen ontpopte zich tot matchwinner.

De nieuwe nummer negen van PSV scoorde diep in blessuretijd met een hakbal. Hij stond daardoor tevreden voor de camera van Veronica. "Het was warm en iedereen was kapot, maar we bleven vechten voor de overwinning. Dan is het natuurlijk een enorme opluchting als je die eerste officiële wedstrijd van het seizoen, direct een hele belangrijke, zo wint", zei hij.

Door twee vervelende tegengoals kwam PSV met 1-2 achter. "Het publiek bleef ook na de 1-2 van FC Basel achter ons staan en dat gaf ons ook energie om te blijven gaan," zei Malen, die in de spits geposteerd stond. Met Steven Bergwijn als nummer tien voelt hij zich goed in de spits. "We zijn twee echte voetballers en voelen elkaar goed aan. We hebben wel wat afspraken gemaakt nu we allebei een nieuwe rol hebben, maar het is vooral op intuïtie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen