Twente speelt gelijk tegen Schalke, Emmen wint van Go Ahead

Twente speelt gelijk tegen Schalke, Emmen wint van Go Ahead

23 juli 2019 – Een prima resultaat voor FC Twente in de voorbereiding op het Eredivisie-seizoen. De Tukkers konden dinsdag in de eigen Grolsch Veste goed meekomen met Schalke 04 en speelden met 1-1 gelijk.FC Twente - Schalke 1-1
FC Twente speelde pas de vijfde oefenwedstrijd van de zomer en de ploeg draait nog geen hele goede voorbereiding. In drie wedstrijden tegen Al-Wahda, Jong Ajax en OH Leuven werd slechts één keer gescoord. Dinsdag lukte het wel om de trekker over te halen tegen Schalke 04. Dat gebeurde in de 77ste minuut door toedoen van Alexander Laukart. Vijf minuten later was het echter alweer gelijk door een doelpunt van Firat Berkan. Daarmee was ook de eindstand bereikt.

Go Ahead Eagles - FC Emmen 2-3
In een vermakelijke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles heeft FC Emmen aan het langste eind getrokken. Het team van Dick Lukkien gaf twee keer een voorsprong uit handen, maar bleek over een lange adem te beschikken. Nikolai Laursen, Michael de Leeuw en Leon Sopic troffen doel voor Emmen, terwijl Richard van der Venne en Martijn Berden namens Eagles trefzeker waren.

NAC Breda - RKC Waalwijk
NAC Breda verloor afgelopen weekend kansloos met 3-0 van Sparta Rotterdam en heeft het vanavond wederom moeten afleggen tegen een Eredivisie-club. RKC Waalwijk was met 0-2 een maatje te groot. De eindstand was al bij rust bereikt. Melle Meulensteen en Stijn Spierings haalden succesvol de trekker over.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020