Telstar haalt verloren zoon Plet terug naar Velsen-Zuid

23 juli 2019, 16:27

Glynor Plet (op archiefbeeld) is komend seizoen weer in het shirt van Telstar te bewonderen. De club uit de Eerste Divisie meldt via de officiële kanalen dat de 32-jarige spits zich voor twee jaar heeft verbonden Telstar. De aanvaller trainde al een tijdje mee in Velsen-Zuid.

Tussen 2008 en 2010 kwam Plet eerder uit voor Telstar. Met 39 competitiedoelpunten in twee seizoenen maakte de spits toen grote indruk in de Eerste Divisie. Daarmee verdiende hij een transfer naar Heracles Almelo. Daarna speelde Plet voor FC Twente, KRC Genk, Hapoel Be'er Sheva, Zulte Waregem, Go Ahead Eagles, Maccabi Haifa en Alanyaspor.

"Met Glynor halen we een speler binnen met erg veel ervaring en kwaliteit. Binnen een jonge groep is het belangrijk om jongens als Glynor te hebben die weten wat het is om als profvoetballer te leven. De kwaliteiten die Glynor met zich mee brengt zorgen er voor dat wij als staf overtuigd zijn van zijn meerwaarde en ik ben dan ook erg blij dat we Glynor voor twee seizoenen hebben kunnen vastleggen", aldus trainer Andries Jonker.

De oefenmeester van Telstar maakt zich geen zorgen over de fitheid van Plet. "We wisten dat Glynor met een achterstand begon. Door veel te trainen, en steeds meer speelminuten te maken in de oefenwedstrijden gaat Glynor snel op niveau terugkeren. In de minuten die hij reeds gemaakt heeft liet hij een goede indruk achter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen