Kramer traint bij ADO: "Voelt gewoon weer goed om hier te zijn"

23 juli 2019, 14:56

Michiel Kramer stond dinsdag voor het eerst weer op het trainingsveld van ADO Den Haag, de club waar hij voor onbepaalde tijd meetraint. Het was voor de nu nog clubloze spits zijn eerste training sinds lange tijd. "Toch voel ik me vrij goed, ik heb niet voor niets alles meegedaan."

"Het voelt gewoon weer goed om hier te zijn", vertelt de spits die tussen 2013 en 2015 ook voor ADO speelde tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ken de club en een hoop mensen hier. Ik ben blij dat ze ja hebben gezegd. Het maakt het makkelijker dat ik veel jongens al ken. Het enige waar ik aan moet wennen is het kunstgras. Inderdaad nog steeds hetzelfde veld. Toch zal aanpassen hier niet moeilijk voor mij zijn."

De komende tijd onderzoeken Kramer en ADO of er een nieuwe samenwerking in zit. De aanvaller speelde de voorbije maanden op huurbasis bij FC Utrecht, waar hij weinig aan de bak kwam. Onlangs liep de spits uit zijn contract bij het Israëlische Maccabi Haifa, waar hij ook niet veel speelde. "Dat wil niet zeggen dat ik het voetballen verleerd ben. Ik weet heel goed wat ik nog wel kan en wat mijn kwaliteiten zijn. Ik wil eerst gewoon lekker trainen. Dat is alweer zes weken geleden. Dan zien we daarna wel wat erin zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen