Vermoedelijke opstelling PSV: Luckassen en Sadílek starten

23 juli 2019, 09:29   Bijgewerkt: 23 juli 2019, 10:37

PSV begint dinsdagavond aan de lange route op weg naar de groepsfase van de Champions League. In eigen huis spelen de Eindhovenaren de eerste wedstrijd van het tweeluik met FC Basel. Mark van Bommel heeft in de voorbereiding enkele keren geëxperimenteerd met zijn opstelling en zal nu kleur moeten bekennen. Vermoedelijk kiest de trainer achterin voor Michal Sadílek en Derrick Luckassen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Sadílek zal als linksback fungeren tegen de Zwitserse tegenstander. De twintigjarige Tsjech, die gewoonlijk plaatsneemt op het middenveld, krijgt de voorkeur boven Valencia-huurling Toni Lato. De van OGC Nice overgekomen Olivier Boscagli is er nog maar een paar dagen bij en staat er vermoedelijk ook naast. Luckassen werd vorig seizoen verhuurd aan Hertha BSC, waar hij nauwelijks aan de bak kwam. Hij heeft echter een goede voorbereiding achter de rug en mag - ook door een gebrek aan concurrentie - rekenen op een basisplaats in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

Op het middenveld zal niet Érick Gutiérrez of Sam Lammers naast Jorrit Hendrix en Pablo Rosario plaatsnemen, maar Steven Bergwijn. De door Ajax gewilde aanvaller zal achter de spitsen spelen. Voorin zijn er basisplaatsen voor nieuweling Bruma en de weer herstelde Hirving Lozano. Spits bij PSV is Donyell Malen, die de erfenis van de naar Sevilla vertrokken Luuk de Jong overneemt.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Bergwijn, Hendrix; Lozano, Malen, Bruma

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen