PSV laat middenvelder Verreth (21) naar België vertrekken

23 juli 2019, 08:39

PSV neemt afscheid van Matthias Verreth. De 21-jarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, vertrekt naar Waasland-Beveren in zijn vaderland België. In Eindhoven speelde hij in Jong PSV, maar bleef een doorbraak in de hoofdmacht uit. Hoeveel geld PSV voor de jongeling ontvangt, is niet bekend.

Verreth tekent voor drie seizoenen bij Waasland-Beveren, dat zich vorig seizoen op het nippertje wist te handhaven in de Eerste Klasse. Deze overstap betekent voor Verreth een terugkeer naar België. Hier speelde hij eerder in de jeugd van Lierse SK, tot hij in 2007 op negenjarige leeftijd werd opgepikt door PSV. Hier speelde hij in verschillende jeugdelftallen en in 2016 sloot hij aan bij Jong PSV in de Eerste Divisie.

Afgelopen seizoen kwam Verreth tot 31 wedstrijden voor Jong PSV, waarin hij zeven keer wist te scoren. Ook was hij viermaal aangever. Deze zomer draaide hij de voorbereiding mee bij PSV, maar zijn uitzicht op speeltijd in de hoofdmacht was minimaal. Nu keert hij dus terug naar zijn geboorteland. PSV wenst Verreth via de officiële kanalen veel succes bij zijn nieuwe club. De middenvelder debuteerde in oktober vorig jaar voor PSV in het gewonnen uitduel tegen FC Groningen. Hij kwam hier vlak voor tijd in de ploeg als vervanger van Donyell Malen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen