Gisteren gemist: Kramer duikt op bij ADO Den Haag, Ajax onderuit

23 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 22 juli 2019, 23:31

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 22 juli.

ADO Den Haag geeft Kramer kans een contract te verdienen

Michiel Kramer is vanaf dinsdag weer bij ADO Den Haag te bewonderen. De Hagenaren melden maandag via de officiële clubkanalen dat de dertigjarige spits voor onbepaalde tijd gaat meetrainen. In deze periode zullen club en speler onderzoeken of er een tweede samenwerking in zit.

Ajax sluit voorbereiding af met nederlaag tegen Panathinaikos

Ajax is maandagavond in een oefenwedstrijd onderuit gegaan tegen Panathinaikos. In het Olympisch Stadion ging de regerend landskampioen met 1-2 onderuit tegen de Griekse tegenstander. Federico Macheda, die ook al scoorde tegen Feyenoord (0-3), maakte beide doelpunten aan Panathinaikos-zijde. Donny van de Beek maakte de enige Ajax-goal.

Ronaldo niet vervolgd voor vermeende verkrachting

Cristiano Ronaldo wordt definitief niet vervolgd voor de vermeende verkrachting van Kathryn Mayorga. De openbaar aanklager van Las Vegas heeft de aanklachten tegen de superster van Juventus laten vallen. Vanwege een gebrek aan bewijs gaat de zaak niet door.

AZ strikt Clasie: "Jordy is een speler met heel veel kwaliteit"

Zoals verwacht vervolgt Jordy Clasie zijn loopbaan bij AZ. De club uit Alkmaar meldt maandag via de officiële kanalen dat de 28-jarige middenvelder overkomt van Southampton. Clasie heeft zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2021 in Alkmaar houdt. In de verbintenis is de optie voor een extra jaar opgenomen.

Ten Hag blij met vervroegde terugkeer Ziyech en Onana

Hakim Ziyech en André Onana hebben Erik ten Hag op een positieve manier verrast. Het Ajax-duo had nog wat langer vakantie mogen vieren, maar heeft zich inmiddels alweer in Amsterdam gemeld. Ziyech stond maandag alweer op het trainingsveld, Onana sluit dinsdag aan.

FC Basel-trainer Marcel Koller verwacht een sterk PSV

FC Basel-trainer Marcel Koller heeft in aanloop naar de wedstrijd in het Philips Stadion met veel respect gesproken over PSV. De Zwitserse coach denkt dat er geen uitgesproken favoriet is voor het treffen in de tweede voorronde van de Champions League. De clubs spelen dinsdag de heenwedstrijd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen