Ten Hag blij met vervroegde terugkeer Ziyech en Onana

Ten Hag blij met vervroegde terugkeer Ziyech en Onana

22 juli 2019 – Hakim Ziyech en André Onana hebben Erik ten Hag op een positieve manier verrast. Het Ajax-duo had nog wat langer vakantie mogen vieren, maar heeft zich inmiddels alweer in Amsterdam gemeld. Ziyech stond maandag alweer op het trainingsveld, Onana sluit dinsdag aan.Ziyech en Onana waren maandagavond aandachtig toeschouwer bij de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos (1-2). "Wat mooi is, is dat ze me beiden gebeld hebben. Ze hadden nog even vakantie, maar ze hebben er weer zin in. Hakim is vandaag al begonnen, André begint morgen. Zij hebben er zin in, zijn gemotiveerd en we gaan weer beginnen", aldus Ten Hag in gesprek met Ziggo Sport.

Minder tevreden is Ten Hag over de nederlaag tegen Panathinaikos. Ajax liet zich volgens de trainer twee keer verrassen. "Dat moet een belangrijke les zijn", zegt Ten Hag, die stelt dat de Amsterdammers na het topseizoen weer van voor af aan moeten beginnen. "Ik geloof niet dat dit gemakzucht was. Het zijn toch weer wat andere jongens die samen een ander elftal en nieuwe identiteit gaan vormen. Daar moeten we samen aan gaan werken."

Dest en Martínez
De achttienjarige Dest, die zich al de hele voorbereiding op een positieve manier laat zien, maakte weer een goede indruk op Ten Hag. "Ik vond Dest zeker de eerste helft uitstekend. Die stak echt zijn neus aan het venster", vertelt de trainer, die ook invaller Martínez uitlicht. "Vandaag ben ik blij met de invalbeurt van Martínez. Je ziet gelijk dat hij een bepaalde rust uitstraalt, hij weet hoe het spel gespeeld wordt."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 13 augustus 2020

  2. woensdag 12 augustus 2020