Schöne over PAOK: "Ik denk dat we ze goed kunnen hebben"

22 juli 2019, 20:31

Lasse Schöne heeft maandag na het treffen met OFI Kreta (6-2) gereageerd op de loting van Ajax in de derde voorronde van de Champions League. Daarin zal Grieks kampioen PAOK Saloniki de tegenstander zijn. "Als we die Champions League in willen, dan moeten we ze allemaal kunnen verslaan", aldus de middenvelder voor Ajax TV.

"Ik denk dat we ze goed kunnen hebben", zegt Schöne, die PAOK 'een goed ploegje' noemt. "Maar als wij de Champions League in willen, dan moeten we hier langs." Ajax trof PAOK Saloniki in 2010 en 2016 ook al in de voorronde van de Champions League. Toen werd de Griekse tegenstander beide keren verslagen.

De meeste spelers die aantraden tegen OFI Kreta, zullen tegen PAOK niet in actie komen. Ajax oefende namelijk met een team bestaande uit vooral reservespelers. "We speelden met veel jonge jongens en een team dat eigenlijk nooit samen heeft gespeeld. Bij vlagen was het prima. Een paar heel mooie goals en aanvallen. De twee goals tegen zijn wat mindere punten, maar verder was 6-2 prima. De voorbereiding is nu afgelopen. Of we er klaar voor zijn? Jawel, altijd", besluit Schöne.

Lees ookMaduro over loting: "PAOK verreweg de beste van Griekenland"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen