Benschop niet bang voor concurrentiestrijd: "Goed voor het team"

22 juli 2019, 19:44   Bijgewerkt: 22 juli 2019, 20:28

Met de start van het seizoen voor de deur, kampt Danny Buijs met een luxeprobleem. De trainer van FC Groningen kan in de punt van de aanval voor twee aanvallers kiezen: Kaj Sierhuis of de van FC Ingolstadt overgekomen Charlison Benschop. Als het aan de zomerse aanwinst ligt, gaat hij mét Sierhuis spelen.

"Als een spits wordt gehaald en er loopt een goede spits rond, dan is er altijd concurrentiestrijd. Dat is hartstikke goed voor het team, want dan houden we elkaar scherp", begint Benschop in gesprek met FOX Sports. "Ik ben zelf het type dat in een tweespitsensysteem spelen kan. Uiteindelijk ben ik niet degene die daarover beslist. Ik doe gewoon hartstikke mijn best en dan zien we het wel."

Buijs lijkt wel wat te voelen voor een samenwerking tussen Benschop en Sierhuis. "Concurrentiestrijd of samenspelen? Beide. Concurrentiestrijd, maar er gaan ook zeker wedstrijden komen dat we met ze samen kunnen spelen", licht Buijs een tipje van de sluier. Sierhuis scoorde afgelopen zaterdag op fraaie wijze het enige doelpunt van het oefenduel met Hannover 96 (0-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen