B-team Ajax wint in doelpuntrijk duel zeer ruim van OFI Kreta

22 juli 2019, 16:00   Bijgewerkt: 22 juli 2019, 16:06

Ajax heeft maandagmiddag in een oefenwedstrijd gewonnen van OFI Kreta. De Amsterdammers, die met een B-team aantraden, wonnen in Epe met liefst 6-2 van de Griekse nummer dertien van afgelopen seizoen. Later op de maandag neemt Ajax het op tegen Panathinaikos.

Omdat Erik ten Hag tegen Panathinaikos met zijn sterkste elf zal beginnen, stond in Epe een team op het veld dat wat te bewijzen had aan zijn trainer. Onder meer Lisandro Magallán, Lasse Schöne en Klaas-Jan Huntelaar startten tegen de Griekse tegenstander. Dat betekent dat later op de maandag onder meer Sergino Dest en Perr Schuurs speeltijd zullen krijgen tegen Panathinaikos.

Huntelaar opende tegen OFI Kreta al na vier minuten de score. Met een stift maakte de ervaren spits de 1-0. Een paar minuten zorgde Lisandro Semedo, verhuurd door Fortuna Sittard, voor de snelle gelijkmaker. Dani de Wit zette Ajax vervolgens weer op voorsprong, waarna de Grieken na rust wederom op gelijke hoogte kwamen. Ajax nam via Kik Pierie echter direct weer afstand en knalde er in het laatste deel van de wedstrijd nog eens drie doelpunten bij. Huntelaar, De Wit en Schöne zorgden ervoor dat Ajax uiteindelijk zeer ruim won.

Ajax speelde eerder in de voorbereiding tegen Quick'20 (11-2), Aalborg BK (1-1), RSC Anderlecht (5-2), Istanbul Basaksehir (2-1) en Watford (2-1). Zaterdag nemen de Amsterdammers het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen PSV.

Startopstelling Ajax: Kotarski, J. Timber, Magallan, Botman, Pierie; Schöne, Ekkelenkamp, De Wit; Labyad, Huntelaar, Lang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen