Ook Feyenoord, AZ en FC Utrecht kennen tegenstanders

Ook Feyenoord, AZ en FC Utrecht kennen tegenstanders

22 juli 2019 – Na de Champions League-loting is maandag ook de loting voor de voorrondes van de Europa League verricht door de UEFA. In Nyon is duidelijk geworden dat Feyenoord het in de derde voorronde zal opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Qabala FK (Azerbeidzjan) - Dinamo Tbilisi (Georgië).Die ploegen spelen in de tweede voorronde tegen elkaar en gaan dus uitmaken wie er tegen Feyenoord zal spelen. Feyenoord speelt in de derde ronde overigens eerst thuis. Waar Feyenoord dus in de derde ronde begint, starten AZ en FC Utrecht in de tweede ronde. AZ neemt het in de tweede voorronde op tegen BK Häcken. Overleeft het die ronde, dan wacht Mariupol uit Oekraïne in de derde ronde.

Utrecht speelt in de tweede voorronde een tweeluik met HSV Zrinjski. Overleeft het team van John van den Brom die ronde, dan staat er een dubbele ontmoeting met NK Domzale of Malmö FF op het menu. Dat is het resultaat van de loting van maandagmiddag. De wedstrijden in de derde voorronde worden gespeeld op donderdag 8 en 15 augustus.

PSV
PSV zag zichzelf maandag twee keer terug in de loting. PSV speelt dinsdag in de Champions League-voorronde tegen FC Basel en als het die ronde overleeft, komt er een dubbele ontmoeting met LASK Linz. Gaat het mis tegen Basel, dan moet PSV strijden voor een Europa League-ticket. Het treft in de derde voorronde dan Sturm Graz of FK Haugesund.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019

  3. maandag 14 oktober 2019