Spoorboekje: PSV - FC Basel, mogelijk Barça-debuut De Jong

23 juli 2019, 08:36

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 23 juli.

Wedstrijden

FC Barcelona - Chelsea (12.30 uur)

Frenkie de Jong kan vanmiddag zijn eerste minuten gaan maken voor FC Barcelona. De middenvelder verblijft met de selectie van de Spaans kampioen momenteel in Tokio, waar het team van Ernesto Valverde gaat deelnemen aan de Rakuten Cup. De eerste wedstrijd is een ontmoeting met het Chelsea van Frank Lampard. Kan De Jong direct imponeren?

FC Twente - Schalke 04 (19.00 uur)

Een prachtig affiche in de Grolsch Veste. FC Twente neemt het vanavond op tegen het bevriende Schalke 04. De Tukkers wonnen tot dusver alleen nog maar van Regioteam Tubbergen (3-0) in de voorbereiding en kunnen flink aan het zelfvertrouwen werken door te winnen van de club uit Gelsenkirchen.

PSV - FC Basel (20.00 uur)

Het echte werk gaat vanavond beginnen voor PSV, dat in eigen huis speelt tegen FC Basel. De Zwitsers begonnen het nieuwe seizoen afgelopen weekend met een klinkende 1-4 competitiezege op FC Sion. Ricky van Wolfswinkel speelde die wedstrijd als invaller een anonieme rol. Als PSV het tweeluik met Basel in de voorronde van de Champions League overleeft, staat er in de derde kwalificatieronde een dubbele ontmoeting met het Oostenrijkse LASK Linz te wachten.

Voetbal op tv

12.30 uur: FC Barcelona - Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het oefenduel

18.45 uur: FC Sion - Valencia, FOX Sports 4, live verslag van het oefenduel

20.00 uur: PSV - FC Basel, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen