Den Bosch: 'Juridische weg dient belang van de club niet'

22 juli 2019, 11:36   Bijgewerkt: 22 juli 2019, 12:16

Kakhi Jordania slaagde er niet in om de macht te grijpen bij FC Den Bosch. De KNVB is van mening dat dat Georgiër de herkomst van de financiën onvoldoende heeft kunnen aantonen. Jordania is vooral teleurgesteld in de club, zo liet hij afgelopen weekend weten. Den Bosch heeft het statement van de Georgiër ook gelezen en baalt van de teksten en de rechtszaak die komen gaat.

Woensdag is de rechtszaak waarbij Jordania de club 'wakker wil schudden'. Hij baalt vooral dat Den Bosch niet naar het CAS is gegaan om het besluit van de KNVB aan te vechten. 'We denken dat het een mogelijkheid is om het bestuur wakker te schudden en te laten stoppen met het vernietigen van de club', stond in het statement van Jordania. 'We zijn erg teleurgesteld over het besluit, maar ik blijf voor altijd een FC Den Bosch-fan', aldus Jordania. Zijn management geeft vervolgens uitleg over de situatie. 'De rechtszaak is een poging om de club tot een gesprek te dwingen. We hebben verschillende mogelijkheden bekeken, maar de club koos ervoor om ultimatums te stellen aan een persoon die de club voor het faillissement behoedde.'

Den Bosch niet blij

Maandag heeft Den Bosch een reactie gegeven op de verklaring van de Georgiër. De club is niet blij met het feit dat er een rechtszaak aanstaande is. 'Als FC Den Bosch ergens voor staat, dan is het voor saamhorigheid', schrijft de club. 'We hadden gehoopt dat Kakhi en zijn adviseurs tot het inzicht zouden komen dat de juridische weg niet de weg is die het belang van onze club dient. Want hoewel wij de zitting van woensdag niet vrezen, is FC Den Bosch niet gebaat bij verdeeldheid. Met het oog op het belang van de club wachten we daarom in elk geval tot na deze zitting voordat we met een centrale update komen. Woensdag zullen we uitgebreid verweer voeren en de supporters de uitleg geven waar ze recht op hebben', stelt FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen