Frank de Boer wint met Atlanta na bizarre misser

22 juli 2019, 00:02

Het Atlanta United van trainer Frank de Boer heeft zondagavond in de laatste minuut met 2-0 gewonnen van DC United. Het duel tussen de twee teams uit de Amerikaanse MLS was een heuse topper, want De Boer stond derde met Atlanta, terwijl DC United tweede stond. Wayne Rooney staat onder contract bij de club uit Washington, maar de Engelsman deed niet mee.

Door de zege wisselen beide ploegen nu van positie op de ranglijst. Het venijn zat 'm in de slotfase van het duel. Josef Martínez mocht een kleine twintig minuten voor tijd aanleggen voor een penalty, maar de aanvaller wist het buitenkansje na een bizarre aanloop om zeep te helpen.

In de slotminuten ging de thuisploeg er alsnog met de overwinning vandoor. Gonzalo Martínez zorgde ervoor dat de misser van Josef Martínez niet al te veel problemen opleverde. Josef Martínez maakte zijn misser enkele fracties later helemaal goed, door zelf voor de 2-0 te zorgen.