Gisteren gemist: Álvarez jubelt, Feyenoord praat met Amerikanen

Gisteren gemist: Álvarez jubelt, Feyenoord praat met Amerikanen

22 juli 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 21 juli.'Paris Saint-Germain hoopt Gueye snel te presenteren'
Paris Saint-Germain is in zijn zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen bij de Senegalees Idrissa Gueye. De club uit de Franse hoofdstad zou de transfer van Gueye het liefst maandag nog in orde maken. Gueye kost zo'n 33 miljoen euro.

Álvarez jubelt: "Ik kan mijn geluk niet in woorden uitdrukken"
Edson Álvarez is door het dolle heen met zijn transfer naar Ajax. De Mexicaan zette zondagavond voet op Nederlandse bodem en werd al deels gekeurd door de Amsterdammers. De verdediger gaf aan leergierig te zijn en zo snel mogelijk een basisplek te willen veroveren.

'United en Leicester bijna akkoord over transfer Maguire'
Harry Maguire is hard op weg naar Manchester United. De onderhandelingen tussen United en Leicester City over de Engelse verdediger zijn in een vergevorderd stadium. United tast diep in de buidel voor de komst van Maguire: met de transfer is immers zo'n 89 miljoen euro gemoeid.

Schokkend nieuws uit Roemenië: coach Dinamo zakt in elkaar
De Roemeense voetbalwereld is zondagavond opgeschrikt tijdens het competitieduel tussen Dinamo Boekarest en Universitatea Craiova. Trainer Eugen Neagoe van Dinamo zakte tijdens de eerste helft van het duel in elkaar op de bank.

'Van 't Schip kan naar Griekenland; Winter mee'
Het heeft er alle schijn van dat John van 't Schip de nieuwe bondscoach van het Griekse nationale elftal wordt. De oud-trainer van PEC Zwolle is in gesprek met de Griekse bond. Van 't Schip zou Aron Winter mee willen nemen als assistent naar het land in Zuid-Europa.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019