LASK Linz
1 – 0
AZ

Stam hoopt op aanwinsten: "Zijn momenteel druk bezig"

Stam hoopt op aanwinsten: "Zijn momenteel druk bezig"

21 juli 2019 – Jaap Stam hoopt dat zijn selectie nog met enkele spelers wordt versterkt. Dat gaf de nieuwe trainer van Feyenoord aan op de open dag van de club, die zondagmiddag werd gehouden. "Die versterkingen hoeven niet per se uit de helikopter te komen."In gesprek met FOX Sports geeft Stam aan dat hij en zijn club de ogen open houden. "We zijn altijd op zoek naar versterkingen en jongens die iets toe kunnen voegen aan de selectie. We zijn momenteel binnen de club druk bezig." 

Eén van de spelers die de selectie van de Kuipclub mogelijk komt versterken, is Leroy Fer. De oud-Feyenoorder traint momenteel mee en kwam zaterdag ook in actie tijdens een oefenduel. "Leroy doet het goed", aldus Stam. "Hij is een speler met heel veel kwaliteiten, we zullen kijken hoe de situatie zich ontwikkelt. Het zou zeker een aanwinst kunnen zijn", hint Stam naar een mogelijke rentree.

De trainer, die aangeeft dat het vertrek van Martin van Geel en Jan de Jong geen onrust met zich mee heeft gebracht, verheugt zich op de competitiestart. "Ik kijk er heel erg naar uit. Als de competitie start, kunnen we ons meten met andere ploegen. We zijn allemaal hongerig en streven naar succes."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 27 februari 2020

  2. woensdag 26 februari 2020