De Ligt gaat bij Juventus-debuut ten onder tegen Tottenham

21 juli 2019, 15:46

Zoals aangekondigd heeft Matthijs de Ligt zondag zijn eerste speelminuten gemaakt in het shirt van Juventus. Trainer Maurizio Sarri liet hem in de tweede helft invallen tegen Tottenham Hotspur. Het oefenduel in Singapore eindigde in een 2-3 nederlaag, dankzij een absolute wereldgoal van Harry Kane in blessuretijd.

De Ligt kwam in de 63ste minuut in het veld voor Leonardo Bonucci en kwam direct een oude bekende tegen. Lucas Moura, die Ajax vorig seizoen pijn deed in de Champions League, tikte een minuut na het invallen van De Ligt de 2-2 binnen. Hij scoorde na een fraaie steekbal van Tanguy Ndombele, die net als De Ligt nog maar net in het veld stond. De Fransman liet zich dus direct zien.

Al na een halfuur had Erik Lamela in de eerste helft voor de voorsprong gezorgd voor Tottenham, maar na rust kwam Juventus sterk terug. Gonzalo Higuain, die terug is bij de club uit Turijn, zorgde met een fraaie knal voor de 1-1 in de 56ste minuut. Vier minuten later tekende Cristiano Ronaldo voor de 2-1. Genoeg voor de zege was dat dus niet, aangezien Moura de gelijkmaker produceerde bij het debuut van De Ligt. Sterker nog: het werd in blessuretijd zelfs 2-3 voor Tottenham. Harry Kane maakte een absolute wereldgoal door de bal van grote afstand over doelman Wojciech Szczesny heen te schieten.

De wedstrijd stond overigens in het teken van de International Champions Cup, een voorbereidingstoernooi waar veel grote clubs aan meedoen. Over drie dagen komt Juventus weer in actie. Dan is Internazionale de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen