Feyenoord laat spierballen zien en wil Berghuis niet verkopen

21 juli 2019, 14:18

PSV kan zich de moeite besparen om serieus werk te maken van Steven Berghuis. Het is geen geheim dat de Eindhovenaren graag in zee willen met de aanvaller van Feyenoord, maar de Rotterdammers willen hem niet laten gaan. Hij is niet te koop, stelt technisch directeur Sjaak Troost.

Tijdens de Open Dag gaat Troost bij de NOS in op de situatie rond Berghuis, die al een tijd lang in verband wordt gebracht met PSV. "Berghuis is niet te koop", zegt Troost. "Steven pakt dat heel goed op. Hij traint keihard en praat met veel respect naar de supporters en ziet de mogelijkheden bij Feyenoord. Het heeft helemaal geen weerslag. En als dit of als dat, daar doe ik niet aan mee. Het is zoals het is…"

Feyenoord heeft momenteel oud-speler Leroy Fer op proef. Of hij in aanmerking komt voor een contract, weet Troost nog niet. "Een fitte Leroy is voor heel veel clubs van waarde. De ontwikkeling gaat echt voorspoedig. Maar ga me niet vragen wanneer ik hem verwacht. Wij hebben tegen zijn zaakwaarnemer gezegd: wij komen naar jou toe", voegt hij toe bij RTV Rijnmond.

Lees ook: Elia keert niet terug bij Feyenoord: "Niet haalbaar"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen