Transfervrije Messaoud gaat geluk beproeven in Denemarken

21 juli 2019, 13:36

Ali Messaoud is komend seizoen niet meer te bewonderen op de Nederlandse velden. De 28-jarige aanvallende middenvelder laat Excelsior achter zich en gaat aan de slag bij Vendsyssel FF, dat actief is op het tweede niveau in Denemarken. De transfervrije middenvelder tekent voor twee seizoenen.

Messaoud kwam afgelopen seizoen tot dertig competitiewedstrijden voor Excelsior in de Eredivisie. Eerder speelde hij voor AZ, Willem II, Vaduz uit Liechtenstein en NEC. Nu gaat hij dus het avontuur in Denemarken aan bij Vendsyssel FF, dat op het tweede niveau actief is. "Ik kreeg aanbiedingen van Nederlandse en buitenlandse clubs, maar ik had hier het juiste gevoel bij", zegt hij op de clubwebsite. "De club heeft goede faciliteiten en ik merk dat iedereen erg ambitieus is. Ik wil met de club promoveren naar het hoogste niveau, want daar hoort de club thuis."

Technisch directeur Ole Nielsen is blij met het aantrekken van de 28-jarige middenvelder. "Ali is een creatieve middenvelder met kwaliteiten in het aanvalsspel. Hij kan goals maken en een assist geven. We halen een speler binnen die aanvallend van waarde kan zijn voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen