Saddiki wil imponeren bij Willem II: "Ben er nu klaar voor"

21 juli 2019, 10:31

Dries Saddiki heeft de verwachtingen bij Willem II nog niet waar kunnen maken. De 22-jarige middenvelder stapte in 2018 over van Fortuna Sittard naar Willem II, maar daar kwam hij vorig seizoen niet verder dan 469 speelminuten. Hij hoopt komend seizoen door te breken.

De middenvelder speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem en maakte in die wedstrijd speelminuten. Dat hoopt hij ook komend seizoen veelvuldig te doen. "Ik ben nu klaar voor een basisplaats, zeker weten", vertelt hij aan het Brabants Dagblad. "Aankopen? Daar hou ik me niet mee bezig, ik hou me bezig met mijn eigen spel. Elke wedstrijd geef ik honderd procent, negentig minuten lang. Ook op de trainingen. Ik wil het nieuwe seizoen in de basis starten."

De 22-jarige middenvelder kan wat toevoegen aan het spel van Willem II, dat vorige week afscheid nam van Daniel Crowley. Dat opent mogelijk deuren voor Saddiki. "Ik denk dat ik een aanjager ben. Ballen afpakken en inleveren. Vorig jaar ging het aan de bal niet zo goed, ik denk dat het nu beter gaat. Het is deze lijn doortrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen