Bale buiten Real-selectie: "We hopen dat hij snel vertrekt"

Bale buiten Real-selectie: "We hopen dat hij snel vertrekt"

21 juli 2019 – Gareth Bale leek niets liever te willen dan bij Real Madrid te blijven, maar is toch naar de uitgang gewerkt door de club. De buitenspeler uit Wales werd vannacht (Nederlandse tijd) buiten de selectie gelaten tegen Bayern München (3-1 verlies) en staat volgens Zinedine Zidane op het punt om te verkassen."Bale kwam niet in actie omdat hij dichtbij een transfer is", zei Zidane na de wedstrijd tegen Sky Sports. "We hopen dat hij snel vertrekt, dat is het beste voor iedereen. We zijn druk bezig om een transfer tot stand te brengen. Ik heb persoonlijk niets tegen hem, maar soms moeten dit soort dingen gebeuren. Ik moet keuzes maken en er moet wat veranderen in deze situatie."

In de Spaanse media werd lange tijd gemeld dat Bale graag bij Real wilde blijven. "Dit vertrek is mijn keuze, maar ook van de speler. Hij snapt de situatie", stelt Zidane. "Er komt een einde aan deze situatie, maar het is nog even de vraag hoe lang dat gaat duren. Dit is gewoonweg het beste."

De dertigjarige Bale speelt sinds 2013 voor Real Madrid. Bayern München, Paris Saint-Germain en zijn oude club Tottenham Hotspur schijnen op de markt te zijn voor zijn handtekening.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 28 februari 2020