El Khayati door transferperikelen afwezig op Open Dag ADO

21 juli 2019, 08:55

Bij ADO Den Haag staat zondag de jaarlijkse Open Dag gepland, maar Abdenasser El Khayati zal niet aanwezig zijn bij de activiteiten. ADO brengt zondagochtend naar buiten dat de Marokkaan bezig is met een transfer. 'Van een akkoord met een andere club is nog geen sprake', meldt de Eredivisie-club erbij.

Het was deze zomer behoorlijk rustig rondom de Marokkaan, maar de laatste tijd is er meer nieuws over de middenvelder. Vorige week kwamen diverse media naar buiten met het nieuws dat hij in beeld is bij Qatar SC. Hij zou daar op dit moment op bezoek zijn, maar dat wil ADO niet bevestigen. 'Nasser El Khayati ontbreekt vandaag op de Open Dag, omdat hij bezig is met een transfer. Van een akkoord met een andere club is echter nog geen sprake', meldt ADO zondag.

"Er lopen een paar dingen, meer kan ik er niet over zeggen", zei El Khayati vorige week tegen RTV Rijnmond. De middenvelder kende vorig seizoen een geweldig seizoen bij ADO. Hij scoorde zeventien keer en gaf twaalf assists in 33 Eredivisie-duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen