Gisteren gemist: Jordania boos, St. Pauli-fans misdragen zich

Gisteren gemist: Jordania boos, St. Pauli-fans misdragen zich

21 juli 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 20 juli.Jordania boos op leiding: 'Stop met vernietigen van de club'
Het laatste woord is nog zeker niet gezegd in de soap rond Kakhi Jordania bij FC Den Bosch. Deze week kwam naar buiten dat er definitief een streep is gezet door de overname van de club door Jordania. De beroepscommissie is van mening dat dat Georgiër de herkomst van de financiën onvoldoende heeft kunnen aantonen. Jordania is vooral teleurgesteld in de club.

De Jong blij met eerste week bij Barça: "Voel me heel goed"
De eerste trainingsweek van Frenkie de Jong in dienst van FC Barcelona is achter de rug. De middenvelder begon maandag met trainen bij de topclub en is vandaag (zaterdag) met de selectie op het vliegtuig naar Japan gestapt. De eerste dagen zijn de Nederlander goed bevallen.

Slutsky over Tannane: "Moet één van onze beste spelers zijn"
De verwachtingen zijn hooggespannen bij Vitesse als het gaat om Oussama Tannane. De aanvaller kwam vorige week net als Riechedly Bazoer naar Arnhem en maakte zaterdag indruk met een fraaie assist tegen SV Darmstadt (0-1). Leonid Slutsky is blij met de aanwinst.

Fans van St. Pauli misdragen zich in Heerenveen: "Heftig"
De oefenwedstrijd tussen sc Heerenveen en St. Pauli (1-1) is zaterdag ontsierd door het gedrag van de supporters van de Duitse club. Voorafgaand aan de wedstrijd misdroegen de supporters zich in de het centrum van de Friese plaats, tot onvrede van burgemeester Tjeerd van der Zwan van de gemeente Heerenveen.

Van Dijk denkt aan veranderingen bij Gouden Bal-verkiezing
Virgil van Dijk wordt door zijn superjaar gezien als één van de grote kanshebbers op het winnen van de Gouden Bal. De Nederlander won de Champions League met Liverpool en maakte daarnaast grote indruk in de Premier League en in Oranje. Van Dijk weet dat aanvallers doorgaans er echter eerder met de Gouden Bal vandoor gaan.

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 28 februari 2020