AZ-directeur Huiberts: "Wij zitten niet zo ver af van Feyenoord"

20 juli 2019, 23:50

Max Huiberts is naar verluidt in beeld bij Feyenoord om daar de nieuwe technisch directeur te worden. De technisch directeur van AZ denkt echter niet aan een vertrek uit Alkmaar, omdat hij voelt dat er meer haalbaar is.

Huiberts werd door de NOS gevraagd hoe hij denkt over de interesse uit Rotterdam. "Bij AZ is de rek er nog niet uit. Sportief is het momenteel geen hele grote vooruitgang", zegt de oud-aanvaller. "Maar dat wil niets over Feyenoord zeggen. Ik ben nu met AZ bezig en dat is een hele mooie club. Ik kijk naar het sportieve verhaal. Als ik de afgelopen jaren heb gezien, dan zitten wij niet zo ver af van Feyenoord."

AZ werd afgelopen seizoen vierde, achter Feyenoord. "We zitten er heel dichtbij. We zijn één plekje boven ze geëindigd en vorig seizoen één plekje onder ze. Dus sportief is het op dit moment geen hele grote vooruitgang. Maar dat wil niets over Feyenoord zeggen: ik ben alleen maar met deze club bezig", zegt Huiberts. Hij werkt sinds 2016 als beleidsbepaler in Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen