FC Groningen wint in Duitsland, Willem II speelt gelijk tegen Zulte

20 juli 2019, 16:59

FC Groningen heeft zaterdagmiddag in Duitsland met 0-1 van Hannover 96 gewonnen. Willem II speelde in België met 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem. 

Hannover 96 - FC Groningen 0-1

FC Groningen heeft zaterdagmiddag in Hannover met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van Hannover 96, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. Ajdin Hrustic kreeg de eerste kans van de wedstrijd, maar die hielp hij om zeep. Na ruim tien minuten was het wél raak. Kaj Sierhuis was de gevierde man. Diezelfde Sierhuis ging even later een op een, maar hij miste. In de tweede helft was aankoop Ramon Lundqvist met een kiezelhard schot op de lat dicht bij een verdubbeling van de voorsprong, maar het bleef uiteindelijk bij die ene treffer.

Zulte Waregem-Willem II 1-1

Willem II was te gast op de open dag van Zulte Waregem en speelde daarop met 1-1 gelijk tegen de Belgen. In de openingsfase kregen de Tilburgers meerdere kansen, maar gescoord werd er niet. Daarna werden de Belgen beter en op slag van rust was het Luka Zarandia die met een afstandsschot voor de 1-0 zorgde. 

Tien minuten na rust was het Ché Nunnely die voor de gelijkmaker zorgde. Na een mooie aanval kreeg Nunnely de bal voor zijn voeten en benutte hij de niet te missen kans. In de laatste twintig minuten drong Willem II aanvankelijk wat meer aan, maar de slotfase was weer voor de thuisploeg. Gescoord werd er vervolgens niet meer.

KV Kortrijk-Excelsior 4-0

Excelsior leed op bezoek bij KV Kortrijk een pijnlijke 4-0 nederlaag. De ploeg uit de Belgische Pro League leidde bij rust met 2-0 en maakte er na de theepauze nog twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen