Noodweer verpest duel AZ, winst Vitesse en remise Heerenveen

20 juli 2019, 17:29   Bijgewerkt: 20 juli 2019, 18:24

Het slechte weer heeft zaterdag roet in het eten gegooid voor AZ. De Alkmaarders waren op de eigen Fan Dag bezig aan een oefenwedstrijd tegen Oostende, maar zagen het duel gestaakt worden door het slechte weer. Het stond op dat moment 0-1 voor de Belgen.

AZ - Oostende 0-1

AZ, met Ferdy Druijf als aanvalsleider, kende geen beste eerste helft tegen Oostende. In de 44ste minuut schoot Guri namens de Belgische formatie de 0-1 tegen de touwen. Daar bleef het ook bij, omdat het duel in de tweede heft gestaakt werd. De regen kwam met bakken uit de hemel en toen er ook onweer te zien was in Alkmaar, legde de arbiter het duel stil. Vervelend voor AZ, dat zich daardoor niet perfect kan voorbereiden op het duel met BK Häcken.

Darmstadt - Vitesse 0-1

Vitesse kent nog geen geweldige voorbereiding, maar heeft zaterdag wel een overwinning geboekt. Het team van Leonid Slutsky had aan een vroege goal van Tim Matavz genoeg om te winnen van het Duitse SV Darmstadt. De spits scoorde op aangeven van Oussama Tannane. Darmstadt raakte in de eerste helft nog wel de lat, maar kon niet terugkomen in het duel. Het is pas de eerste overwinning van Vitesse in de voorbereiding.

sc Heerenveen - St. Pauli 1-1

Al na twee minuten was het zaterdag prijs voor Heerenveen, dat in eigen huis een oefenwedstrijd speelde tegen het Duitse St. Pauli. Hicham Faik knalde na twee minuten de eerste treffer in het doel. Die stand bleef lang staan, totdat zwakke schakel Sherel Floranus na 63 minuten een penalty weggaf. Die werd benut door Dimitris Diamantakos: 1-1. Daar bleef het ook bij, al scoorde Jordy Bruijn nog wel de 2-1. Dat doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Overigens kwam oud-Heerenveen-spits Henk Veerman niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen